Novi predsjednik Alternatora

S velikim zadovoljstvom dijelimo vijest kako je Domagoj Morić novi predsjednik Alternatora! 

Alternator i Domagoj surađuju već niz godina tijekom kojih je programe i projekte udruge unaprijedio svojim vještinama i znanjima, pogotovo u direktnom radu s djecom i mladima. Domagoj je magistar komunikologije, a trenutno pohađa doktorski studij na Sveučilištu u Ljubljani. Od 2009. godine kontinuirano surađuje s nizom organizacija civilnog društva, u kojima je bio i zaposlen. Edukator je programa vezanih uz medije, komunikaciju, odnose s javnošću, Europsku uniju, projektno pisanje, osnaživanje mladih i poduzetnost. Vanjski je suradnik Agencije za mobilnost i programe Europske unije i SALTO resursne centre diljem Europe. Posjeduje značajno iskustvo u području medijske pismenosti, radu s mladima te pisanju i provođenju projekata. Autor je niza istraživanja u području mladih te publikacija na teme medijske pismenosti, volontiranja i rada s mladima. 

Veselimo se novom obliku suradnje s Domagojem čije će kvalifikacije i predanost temama iz područja obrazovanja i socijalne inkluzije ojačati djelovanje Alternatora.

Ovim putem koristimo priliku zahvaliti dosadašnjoj predsjednici, Ani Žnidarec Čučković, na angažmanu, trudu i doprinosu radu udruge. Ana je svojim bogatim profesionalnim iskustvom utjecala na razvoj Alternatora donoseći nove uvide, promišljanja i ideje, a i dalje ostaje aktivna članica i suradnica udruge.