Naš tim

Domagoj Morić

Predsjednik Udruge

Magistar je komunikologije, a trenutno pohađa doktorski studij na Sveučilištu u Ljubljani. Od 2009. godine kontinuirano surađuje s Forumom za slobodu odgoja, a od 2014. do 2017. bio je zaposlen kao koordinator međunarodnih programa u Forumu. Vlasnik je obrta za poduku, savjetovanje i poslovne usluge. Trener je u nizu programa vezanih uz medije, komunikaciju, odnose s javnošću, Europsku uniju, projektno pisanje, osnaživanje mladih i poduzetnost. Osim toga, radi kao trener i mentor na programu Studija o mladima za mlade te je trener za Agenciju za mobilnost i programe Europske unije i SALTO resursni centar. Posjeduje značajno iskustvo u području medijske pismenosti, radu s mladima te pisanju i provođenju projekata. Autor je niza istraživanja u području mladih te publikacija na teme medijske pismenosti, volontiranja i rada s mladima.

Katarina Ivče Farnell

Koordinatorica programa

Koordinatorica programa Udruge za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator. Titulu prof. sociologije i dipl. antropologinje stekla je na studiju sociologije i antropologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od rujna 2016. radi kao voditeljica programa u Alternatoru gdje je zadužena za razvoj i vođenje projekata, upravljanje projektnim timom te financijsko i narativno izvještavanje prema donatorima. Prije Alternatora, više od 8 godina radila je u marketinškoj agenciji Digitel, gdje je radila na komunikacijskim projektima iz privatnog i neprofitnog sektora u svojstvu strateške planerice. Posjeduje dugogodišnje iskustvo upravljanja aktivnostima, procesima i ljudskim resursima te napredne komunikacijske vještine. Za vrijeme studija bila je aktivna u raznim udrugama (Forum za slobodu odgoja, Hrvatsko debatno društvo, GONG) u sklopu čijih programa je radila s mladima u području promicanja ljudskih prava, građanskog sudjelovanja, uvažavanja različitosti, nenasilnog rješavanja sukoba i komunikacije.

Paško Vukasović

Umjetnički direktor Festivala prava djece

Glumac, redatelj, dramski pisac, voditelj umjetničke organizacije „Boom! Teatar“, a od 2022. i umjetnički direktor Festivala prava djece. Diplomirao je glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu a odnedavno je doktorand na poslijediplomskom sveučilišnom studiju „Sociologija: vrijednost, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu“. U angažmanu je u Gradskom kazalištu Trešnja, a osim matičnog kazališta glumio je u predstavama na Dubrovačkim ljetnim igrama, u kazalištu Mala scena, surađivao s brojnim nezavisnim umjetničkim organizacija, te glumio u režiji Ivice Buljana, Senke Bulić, Ivana Lea Leme i drugih domaćih redatelja. Koautor je dramskog teksta i redatelj nagrađivane istoimene predstave „Aut“ u kazalištu Mala scena.